Voffeli&Kaffeli




Sijainti: Tämä pieni ja söpö vohveleihin erikoistunut kahvila sijaitsee Etu-Töölössä Museokadulla, noin kymmenen minuutin kävelyn päässä Kampin kauppakeskuksesta, kivassa vaaleanpunertavassa kerrostalossa, katutasolla. Jollain oli kivoja kuvia täältä instagramissa, ni pitihän se iteki käydä kattomassa millanen paikka on kyseessä (tuulesta ja vesisateesta huolimatta jaksoin läheä himasta vohveli mielessä) Niin ja osotehan tosiaan on Museokatu 11, 00100 Helsinki

Sisustus: sympaattinen, lämmin, vintage, vähän "mummola" meininki. Iso vanha piano vei mielestäni liikaa tilaa jo valmiiksi pienestä tilasta. Pöytiä ei ollut kovin montaa eli ruuhkaa voi olla, me oltiin sunnuntaina heti kun paikka aukesi (jengi varmaan darrassa vielä makaa himassa) joten meidän lisäksi ei ollut montaa. Pajon oli kirjoja käytetty sisustuselementteinä sekä söpöt astiat.

Palvelu: oikein ystävällistä, kävi vielä erikseen kysymässä että halutaanko kynttilä romanttisesti pöydälle palamaan tunnelman luomiseksi. Vohveleita ei tarvinnut ootella kun joku kymmenisen minuuttia, siinä ehti frendin kanssa vaihtaa viikon kuulumiset (mies asiat tai siis frendin mies asiat koska mulla sellasia ei oo näkyny)

Vohveli: valkkasin suolasen vohvelin koska hitsi, oon koittanu nyt syödä terveellisemmin kun alotin sen kuntosalinkin (okei oon kerenny käymään siellä vasta kerran mut siis) valikoima oli mielestäni kattava, päädyin pesto-mozzarella vohveliin joka oli kivan rapea ja maukas, piti myös hyvin nälkää. Myös vilja-allergikko ystäväni sai oman vohvelin! eli paikasta saa myös lisähintaan vegaanisen vohvelin. Kahvi ja/tai tee maksaa erikseen, mutta ne saa nauttia söpöistä isoista kupeista. 

Hinta: vohveli maksoi 8,90 e

Aukioloajat: keskiviikko ja perjantai 11-18, torstai 11-16, lauantai 11-17, sunnuntai 12-17 (maanantait ja tiistait suljettu)

Jos rakastat vohveleita niin käy ehdottomasti testaamassa! Paljon oli vaihtoehtoja mistä valita ja kiva tunnelma! https://www.facebook.com/VoffeliKaffeli/  





  




Kommentit