Moonan tän hetken lemppari kahvilat




Paulig kulma

Tämä paikka on samassa rakennuksessa työpaikkani kanssa, joten tänne on helppo mennä ennen tai jälkeen töiden. Kahvila on myös tilava, (tosin melkeen aina täynnä) kahvilassa on yläkerta sekä istumaan pääsee myös kluuvin puolelle. Mun oma lemppari täällä on ihan tavallinen raakakaakao. Saat tuoretta, paikanpäällä paahdettua kahvia, sekä käsitöinä valmistettuja herkkuja. Itse aina ihastelen visuaalisesti upeita Pure heron raakakakkupaloja  lisäksi sieltä saa myös raakasuklaata ja superfood pirtelöitä. Yläkerrassa katosta roikkuu söpöjä riipputuoleja, joissa voit rauhassa lueskella vaikkapa lehteä ja siemailla sitä älyttömän hyvää raakakaakaota. 

Paulig kulman löydät kauppakeskus kluuvista, aleksanterinkatu 9, 00100 helsinki



























Levain

Tämä paikka oli minun makuuni sisustettu, voimakkaita värejä ja todella sympaattinen paikka. Täältä saat aamupalaa sekä lounasta, ihanteellinen paikka ottaa läppäri mukaan ja tehdä töitä. Levain on siis leipomo-ravintola, täältä saat ihanaa, lämmintä levain juureen leivottua leipää, joka muuten maistui aivan taivaalliselta avocadojen kanssa. Söin myös vohvelia marjojen kanssa, ei ehkä voittanut gargon pannareita mutta oiken maukasta oli silti. Käyhän täällä, varsinkin jos olet tuoreen leivän ystävä!

Kankurinkatu 6, 00150 Helsinki
levain.fi







Andante

KUKKAKAUPAN JA KAHVILAN yhteentörmäys ihana Andante. 
Täällä join elämäni ensimmäisen matcha laten, kiva rauhallinen ja tunnelmallinen ilmapiiri, myöskin varmasti hyvä ja rauhallinen paikka tehdä töitä. Sisätilojen ilmettä hallitsevat vaaleat puusävyt, puuta on siis käytetty paljon huonekaluissa, vaalealla maalilla maalatut seinät (paitsi takahuoneen maapallonkartta seinä, jonka haluaisin omaankin kotiin!) sekä ihana kunnon vanhanajan höyläpenkki. Taustalla soi indie musiikki, miellyttävällä voimakkuudella. Pistin merkille että todella monet kahvilan asiakkaat olivat siellä joko tekemässä töitä tai lukemassa kirjoja. Englantia puhuvat työntekijät olivat todella kohteliaita ja hymyileviä. Oli tervetullut olo kun tänne tuli. Andante tekee itse osan tarjottavista, mutta tuotteita tulee myös Patisserie Teemu & Markus -nimiseltä konditorialta.  Andantessa on systeemi, että tarjoiltavat kahvit ja kotiinostettavat ovat eri paahtimoilta ympäri Euroopan, ensi kerralla pitänee maistaa ihan tavallista kahvia sekä ehdottomasti Andanten aamupalalautasta jota on kovasti kehuttu. Kuulema sunnuntaina aamupalalle kannattaa tehdä pöytävaraus!

Fredrikinkatu 20, 00120 Helsinki

https://www.facebook.com/KukkakauppaAndante



























Goodio

Tämä on jälleen kerran todella ihastuttava paikka, sijaitsee kanavanrannassa, katajanokan kärjessä. Paikka tarjoilee smoothieita, smoothiebowleja söpöistä kookoksen puolikkaista, raakakakkuja, jäätelöä sekä goodiogoodsin suklaata jota voit ostaa mukaan kotiin viemisiksi. Itse olen juonut täällä smoothien, jolla hintaa oli n. 7euroa. Toisella kerralla otin kauniin smoothiebowlin, jonka juuri ja juuri sain syötyä, oli meinaa täyttävä! Herkullisia kumpikin. Käy täällä jos mielesi tekee terveellistä smoothiebowlia, joita löytyy siis useampaa eri vaihtoehtoa/makua. Tuotteet ovat pääosin luomua sekä maidottomia ja gluteenittomia, eivätkä sisällä valkoista sokeria.

Kanavaranta 7, 00160 Helsinki
https://fi-fi.facebook.com/GoodioGoods/





























Deliberi K7

Tää on yks ehdoton lemppari! Tosi iso tila, tänne mahtuu aina! Kivasti sisustettu kynttilöillä, lyhdyillä sekä söpöillä "puutarhakasvihuonekopeilla" mitä lie. Mun veli osti smoothien ja meni tekemään töitä sellaiseen. Tosi rauhallinen paikka. Täältä saat smoothieita, sushia, pizzaa, aamupalaa, drinksuja, oikeastaan mitä vaan. Sijaitsee hyvällä paikalla (taaskin suht lähellä töitä)

Keskuskatu 7, 00100 Helsinki
deliberi.fi
















Kommentit