Viikonloppu täynnä kimallusta ja onnellisuuden tunnetta



Perjantaina töiden jälkeen käväsin pyörimässä kaupoissa, olihan kuitenkin black friday, noh tilini onneksi en ostanut muuta kun tarvittavat eli glittereitä lauantaita varten, jollon vietettiin tyttöporukan kanssa pikkujouluja. Cypershopista saa n.5 eurolla kivoja glittereitä ja hileitä btw, tykkään meikata muita ja noiden glittereiden kanssa oli kiva leikitellä, (hei glitternisti jos luet tätä ni ota mut töihin)  Mun mielestä pimeetä ja masentavaa marraskuuta piristää pikku glitterit ja kimalteet kasvoilla!  Perjantai illalta mulla ei oo muuta kuvaa kun yksi baarin vessassa otettu (oli nii tärkee sanoma tossa) uuden tuttavan kanssa juotiin yhet jos toisetkin ja juteltiin diippejä. Love is the answer, ainaki jonkun mielestä, luotetaan tähän eiks nii?

Lauantai alkoi rauhallisesti joulukahvia juoden, sitten muistin että ainii siellä salillaki pitäs käydä, eiku kamat kasaa ja sinne reippain askelin. Olikin paras treeni varmaa tähän asti ja niin hyvä ja jopa kaunis fiilis sen jälkeen. Oon nii tyytyväinen itteeni että sain hommattua sen salikortin ja että oon nyt siellä jaksanu käydä, vaikuttaa niin paljon fiilikseen (kiitos tästä mun broidille, joka on jaksanut painostaa mua hankkimaan sen salikortin!). Ilta meniki sitten parhaimpien tyttöjen sekä herkkujen parissa. Eksyimme sitten Kalleen ja joo o, olipahan tupa täynnä (kännisiä keski-ikäisiä ihmisiä) sanotaanko näin. Muutamat twerkit siinä heitin gasolinan tahdissa ja sitten hyvissä ajoin kotiin, koska sunnuntai oliki aamusta iltaan täynnä ohjelmaa. 

Sunnuntai, nooh vaikka ei tullu tarpeeksi nukuttua niin jaksoin nousta suht aikasin (ilman darraa!) ihana Iida oli nimittäin kutsunut mut ja Sinin syömään aamupuuroa sekä herkkuja, mikäs sen parempaa. Iida oli nähnyt kovasti vaivaa ja kaikki näytti sekä tietysti maistui aivan jäääätävän hyviltä! Eli siis tarjolla oli piparkakkusmoothieta, mannapuuroa, jossa oli mehiläisensiitepölyä?! mustikoita niin ja sitten söpöjä porokeksejä ja väsymykseen litroittain kahvia (ainaki melkeen)Siinä syömisten jälkeen käytiin vähän kuvailemassa alppiruusupuistossa, kiitos Iidalle herkuista sekä kivasta kuvasta( niin ja luontoretkestä). Siitä pitikin kiirehtiä keskustaan näkemään työkaveria, jolle piti etsiä mekkoa mutta tietysti löydettiin sille kaikkea muuta paitsi sitä mekkoa (ylläri). Siitä vielä näkemään kahta kaveria, joista muuten toinen oli "unohtanut" takkinsa lauantaina villi väinöön (HAHA), onneks mulla ei ihan niin lujaa mennyt lauantaina. Nähtiin joulukadun avajaiset (mut en joulupukkia nyyh), juotiin tiramisulatet ja käytiin myös desing district marketissa, yo talossa, jossa oli paljon suomalaisia suunnittelijoita, koruista niihin ihaniin glittereihin. Itse ostin söpön kortin, jonka tarinan kerron myöhemmin täällä. Illalla pääsin vielä nauttimaan kevätrullista vai kääryleistä, mitä lie jotka olivat sairaan hyviä (ihan oikea kokki opetti mua) ja nyt osaan itsekin tehdä niitä jee! . Alla kuvia koottuna mun ihanasta mutta kiireisestä viikonlopusta, kiitti kaikille mukana olleille! Löydän muuten vieläkin glittereitä joka paikasta.. Niin ja mistä se onnellisuudentunne tulee? Teistä kaikista ihanista ystävistä, uusista kokemuksista ja ihmisistä.

Nyt tähä loppuu tämmöne klisee xoxo, ei gossip girl vaa perusMoona ;) 



kiitos kuvasta Iida, jonka Blogi löytyy nimellä iidanmatkassa! Käyhän lukemassa! http://www.lily.fi/blogit/iidan-matkassa


"love is the answer, just love"

Glitterit ja hileet siis cybershopista. 

Glitteriiii beibe!



Iidan herkut

piparkakkusmoothiet

Sini ja "superher" paita Sinilläkin blogi: http://so-up.fi/sinimustonen

söpöt porokeksit! 

Kiva alku sunnuntaille! 

mannapuuroa!

Kommentit